Fibaro Bypass 2 - installerad vid lampan...?

Vet du inte hur du ska koppla in dina produkter? Här hjälper vi dig med elspecifika frågor och diskuterar lösningar kring el.
Post Reply
User avatar
Bamsefar
Z-Wave Kung
Posts: 1168
Joined: 25 Nov 2013, 15:06
7
Location: Stockholm

Så jag måste tydligen skaffa en Bypass 2 till min Dimmer 2 som styr nya matbords LED lampan som blinkar till lite då och då (synnerligen irriterande). Men måste den verkligen monteras vid Dimmer 2 - eller kan jag montera den vid lampan så att säga - det är ju bara några meters ledning så det borde ju inte påverka funktionen negativt?
Använder HomeSeer 3 på Linux - attans så här bra har det aldrig varit!
forumadmin
Site Admin
Posts: 266
Joined: 10 Dec 2011, 11:43
9

Det går alldeles utmärkt att installera vid lampan!
User avatar
Bamsefar
Z-Wave Kung
Posts: 1168
Joined: 25 Nov 2013, 15:06
7
Location: Stockholm

Japp - det lirar fin-fint.
Använder HomeSeer 3 på Linux - attans så här bra har det aldrig varit!
Post Reply