Foscam FI9805W och FI9821P

Här diskuteras IP-kameror och andra övervakningslösningar.
Post Reply
Afristedt
Ny medlem
Posts: 17
Joined: 02 Jul 2013, 12:42

20 Oct 2013, 14:36

Hej,

Har köpt följande och får inte in dem i HC2an. Står bara som "No video"

Någon som har en ide??

Mvh
Andreas
jompa68
Proffsmedlem
Posts: 713
Joined: 12 Aug 2012, 08:53
Location: Hofors

21 Oct 2013, 06:26

Hej Andreas
vad har du skrivit in för inställningar i din HC2 på dessa 2 enheter?
--------------------------------------------------
http://jonnylarsson.se
Afristedt
Ny medlem
Posts: 17
Joined: 02 Jul 2013, 12:42

22 Oct 2013, 20:35

Hej,

Jag har använt det som automatiskt skrevs in när man valde Foscam som kameramodell.
På ip-adress har jag lagt in deras ip-adress med :port.

Mvh
Andreas
Afristedt
Ny medlem
Posts: 17
Joined: 02 Jul 2013, 12:42

25 Oct 2013, 13:37

Hej,

Jompa, har du något förslag på vad som kan vara fel. Sökt i diverse forum och det verkar som att de inställningar som HC2an anger är felaktiga. Har provat en massa andra men får det fortfarande inte att fungera!

Tacksam för hjälp
Andreas
hakbjo03
Ny medlem
Posts: 1
Joined: 31 Dec 2016, 17:35

07 Mar 2017, 22:25

Hej!
Jag är ny på HC2 men har en kamera jag skulle vilja få att fungera. Jag har en FI9805W som jag inte får igång (ingen videostream och ingen snappshot) Har ni löst detta problem? Jag har använt foscam generic plugin, ska jag kanske göra på något annat sätt? Har även jag sökt förtvivlat på nätet efter en lösning, kanske den finns här.

Vore mycket tacksam för svar

Med Vänlig Hälsning

Håkan i Halmstad
RH_Dreambox
Proffsmedlem
Posts: 827
Joined: 03 Jan 2015, 16:49
Location: Vegby
Contact:

08 Mar 2017, 15:11

På Fibaros forum finns en del tips. Kanske detta kan hjälpa.
https://forum.fibaro.com/index.php?/top ... ment-22546

Sök där på FI9805W så hittar du mer info.
Post Reply