Lights and Motion scene

Hjälp varandra att vara kreativa för att göra hemmet mer bekvämt.
The Cat
Medlem
Posts: 48
Joined: 10 Jan 2014, 12:56
Location: Bästkusten

05 Aug 2015, 11:49

SirMaggot wrote:Smart lights av stevenvd.
http://forum.fibaro.com/index.php?showtopic=15546
Tack. Ska kolla in den.
The Cat
Medlem
Posts: 48
Joined: 10 Jan 2014, 12:56
Location: Bästkusten

05 Aug 2015, 11:52

Bamsefar wrote:Kanske är det något som är annorlunda med Fibaro Dimmer 2 firmware - det är garanterat inte samma som i Fibaro Dimmer 1, dvs den versionen som koden antagligen är skriven för?
Antagligen är det så. Tycker den beter sig lite konstigt. Bla. annat så ser jag dom inte i min iPad. Ser inte heller % i blockprogrameringen. Får hoppas på en lösning senare. Produkten är ju helt ny.
User avatar
sonnyboy
Proffsmedlem
Posts: 667
Joined: 26 Sep 2013, 08:05
Location: Västerås

05 Aug 2015, 12:53

The Cat wrote:
sonnyboy wrote:Starta om hc:n och pröva
Provade det med samma resultat.

Provade även att göra en enkel blockscen och då tänds lampan.

Image
Om du gör om denna scen till Lua, hur ser det ut då?
Finns en knapp neranför rutan med blockscenen, tryck på den, då kan vi se om den har något annat kommando.
Fibaro HomeCenter 2
Fw 4.600
BeyondMeasure 1.10
EventRunner
The Cat
Medlem
Posts: 48
Joined: 10 Jan 2014, 12:56
Location: Bästkusten

05 Aug 2015, 13:57

sonnyboy wrote:
The Cat wrote:
sonnyboy wrote:Starta om hc:n och pröva
Provade det med samma resultat.

Provade även att göra en enkel blockscen och då tänds lampan.

Image
Om du gör om denna scen till Lua, hur ser det ut då?
Finns en knapp neranför rutan med blockscenen, tryck på den, då kan vi se om den har något annat kommando.
Då blir det så här: Image
User avatar
sonnyboy
Proffsmedlem
Posts: 667
Joined: 26 Sep 2013, 08:05
Location: Västerås

05 Aug 2015, 14:26

Pröva detta på rad 92

Code: Select all

fibaro:call(lightItems, "turnOn")
Fibaro HomeCenter 2
Fw 4.600
BeyondMeasure 1.10
EventRunner
The Cat
Medlem
Posts: 48
Joined: 10 Jan 2014, 12:56
Location: Bästkusten

05 Aug 2015, 16:06

sonnyboy wrote:Pröva detta på rad 92

Code: Select all

fibaro:call(lightItems, "turnOn")
Samma resultat. Sensorn blinkar till men timern börjar inte räkna. Hur svårt kan det vara... :evil:

Mycket tacksam för din hjälp. Troligtvis är det fel kod för dimmern som Bamsefar nämnde.
The Cat
Medlem
Posts: 48
Joined: 10 Jan 2014, 12:56
Location: Bästkusten

09 Aug 2015, 13:21

Vägrar ge mig... Nu har jag iaf fått min sensor att dra igång lampan, men av någon underlig anledning startar inte timern direkt. Verkar som den funderar i 30 sekunder innan start. Har ändrat tiden till 10 sekunder. Några idéer om detta?

Image
Post Reply