HC2 Toolkit App

Övrigt
Post Reply
jompa68
Proffsmedlem
Posts: 730
Joined: 12 Aug 2012, 08:53
Location: Hofors

19 Nov 2013, 08:08

Program skapat av Krikroff på fibaro's forum som ger dig massor av möjligheter med din HC2.

Hämta data för alla rum, sektioner, enheter, scener, virtuella enheter, variabler, användare, väder, api mm
Möjlighet att läsa av alla parametrar för varje enhet. Starta om din HC2, stoppa eller starta en scen.
LUA editor.
Exportera all data från tex scener, virtuella enheter (perfekt som backuplösning)
Lägg till eller ta bort enheter och massor av andra möjligheter.

Gör livet lite enklare helt enkelt :D

http://forum.fibaro.com/viewtopic.php?t=2995
Henrikel
Proffsmedlem
Posts: 686
Joined: 12 Dec 2013, 00:24
Location: Växjö
Contact:

30 Dec 2013, 01:19

Riktigt nice.
Lite lekande i detta så ska man nog kunna göra saker lite enklare.

Smidigt att kunna spara ner det med och ladda upp när man just behöver det.
Installations Elektriker
https://www.facebook.com/ramnasael
Installerar och säljer Z-wave lösningar
Dede
Medlem
Posts: 77
Joined: 14 Jan 2014, 16:15

25 Jan 2014, 10:37

Får inte denna att fungera.

Har fyllt i credentials och när man kör autodiscovery så hittar den HC2:an.
Sen bryter den.
Vad ska man fylla i under credentials?
Henrikel
Proffsmedlem
Posts: 686
Joined: 12 Dec 2013, 00:24
Location: Växjö
Contact:

28 Jan 2014, 00:33

user admin
pass ditt pass
host hc2 ip nr
port 80
Installations Elektriker
https://www.facebook.com/ramnasael
Installerar och säljer Z-wave lösningar
Hult
Ny medlem
Posts: 21
Joined: 27 May 2015, 14:39

24 Jun 2015, 14:29

Tjenare på er!

Är förmodligen helt dum i huvudet på denna fråga.. Men..
Jag slänger in Toolkit i en VD. Debug på den och det fungerar.
När jag sedan gör en annan VD och försöker mig på denna så hittar den ingenting som har med toolkit att göra...
Vad kan va fel?


/ Hult
HC2 - Qubinodimmers - Dörrsensorer - Motion Sensors - Wallplugs
Post Reply