Ingen åtkomst av HC"

RH_Dreambox
Proffsmedlem
Posts: 827
Joined: 03 Jan 2015, 16:49
Location: Vegby
Contact:

18 Oct 2017, 18:20

Med tanke på att backuperna inte funkar, vilket i sig är konstigt eftersom alla tre krånglar, så skulle jag rekommendera att du startar om från början.
Det kan ju vara så att du har ett gammalt problem som har hängt med ända till 4.140, där det inte längre funkade.

Men uppgradera till 4.140 innan du börjar lägga in enheterna på nytt. Jobbigt, men det kan det vara värt.
Passa på och gå igenom alla scener ordentligt nu när du lägger till dem igen. Det vore ju synd om någon strul-kod skulle följa med.
alexndr
Medlem
Posts: 248
Joined: 14 Jul 2016, 14:38

19 Oct 2017, 11:23

Låter ju som du skrivit en scen som sänker systemet?

Vad säger Network - fliken i Chrome Developer Tools när du fastnat på de roterande bollarna?
janos
Medlem
Posts: 63
Joined: 05 Mar 2015, 11:56

19 Oct 2017, 11:58

Kan vara så alexnder, höll på med en scen som jag inte blev färdig med, så det kan vara den som har strulat till det.
Har kört en recovery nu och startat om från början. Det fungerar. Har provat göra 2 st olicka backupper och växelvis köra in dom, och det fungerar.
Men Hjärtligt tack alla som har försökt hjälpa mig!!!
Kommer troligtvis frågor på vägen nu ;)
Post Reply