HC2 tappar kontakt med nätverket

Post Reply
HollSWE
Ny medlem
Posts: 3
Joined: 19 Feb 2018, 16:13

19 Feb 2018, 23:04

Jag är rätt ny på detta så det kanske är lätt att fixa... Min HC2 tappar kontakten med nätverket verkar det som. Det funkar i 10-15 min efter omstart av HC2 sen kan jag inte ansluta till den och den dyker inte upp i Fibaro Finder. Jag har kollat i routern och jag hittar ip-adressen men den svarar inte. Jag har testat både statisk ip och DHCP. Det är en ny router från Com Hem.
HollSWE
Ny medlem
Posts: 3
Joined: 19 Feb 2018, 16:13

21 Feb 2018, 23:35

Uppdatering: Jag köpte en ny router och då funkade det tills idag, då la det av igen och jag får inte igång det...
Robert
Medlem
Posts: 326
Joined: 17 Oct 2013, 22:40

22 Feb 2018, 14:30

Testa koppla den direkt till en dator. Låt den stå på och se om du får samma fel.

Skickat från min ZTE A2017G via Tapatalk
sonnyboy
Proffsmedlem
Posts: 573
Joined: 26 Sep 2013, 08:05
Location: Västerås

22 Feb 2018, 16:40

Tidiga HC:2or hade en väldigt dålig nätverkskabel, pröva byta den och se om det blir bättre.
Fibaro HomeCenter 2
Fw 4.151 Beta
BeyondMeasure 1.10
25 Enheter, 55 Scener tidigare, 8 nu med gea GEA
HollSWE
Ny medlem
Posts: 3
Joined: 19 Feb 2018, 16:13

22 Feb 2018, 23:51

Ska testa detta!
Post Reply