koppla samman flera vera edge

Post Reply
Henrikel
Proffsmedlem
Posts: 655
Joined: 12 Dec 2013, 00:24
Location: Växjö
Contact:

05 Aug 2016, 13:42

Kan man koppla ihop 2 st vera edge som master och slav?
Det funkar med en hc2 och en hcl att göra så, men funkar det med vera är det ett mer prisvärt sätt till mitt projekt.
Installations Elektriker
https://www.facebook.com/ramnasael
Installerar och säljer Z-wave lösningar
jens
Medlem
Posts: 310
Joined: 22 Apr 2013, 17:09

06 Aug 2016, 09:11

Är oxå intresserad av att göra det, har läst att det ska gå, men inte hur man gör :(


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
dhanjel
Medlem
Posts: 263
Joined: 19 Apr 2013, 12:47
Contact:

12 Aug 2016, 14:57

Domoticz klarar av det med, om man vill ha det ännu billigare :)
https://www.domoticz.com/wiki/Setting_up_Device_sharing
jens
Medlem
Posts: 310
Joined: 22 Apr 2013, 17:09

22 Aug 2016, 07:51

Har gjort som det står i instruktionerna men den hittar inte min andra Vera Edge :(
Någon som har ett förslag på hur man gör?? (den hittar dock mina kameror, sonos mm! )

Mvh
Jens
Post Reply