VD: Loopa genom alla labels?

Post Reply
riro
Medlem
Posts: 51
Joined: 27 Mar 2017, 11:02
Location: Falun
Contact:

06 Oct 2017, 10:46

Finns det något enkelt sätt att i en main loop kolla igenom alla labels som den aktuella VDn har?


Är ute efter att göra en label per telefon och sedan kolla om dessa lever i min main loop.
Jag kan självklart definiera alla telefoner i en array i main loop också, men det blir ju inte så snyggt med samma info på flera ställen. :)
pos
Medlem
Posts: 88
Joined: 03 Feb 2017, 02:20

09 Oct 2017, 23:27

Hej

Ganska enkelt...

Jag gör lite sånt i min larmintegration. Du kanske kan få lite tips här...
https://www.incedo.eu/~sjoholmp/Fibaro_ ... DSCengine/


Men i princip kan du läsa ut devicet med: http://<DIN_HC2>:80/api/devices/<ID> och sen läsa ut "caption" från alla rad element. Om du tittar på min kod samt bilderna i PDF-dokumentationen så blir det snabbt ganska tydligt. Hoppas jag... :D


/Peo
riro
Medlem
Posts: 51
Joined: 27 Mar 2017, 11:02
Location: Falun
Contact:

10 Oct 2017, 08:33

*suck*

Hade inte ens tänkt på APIet, tack för påminnelsen. :)
Post Reply