Fbaro Module

Post Reply
MickeS
Medlem
Posts: 385
Joined: 12 Oct 2016, 07:53
4

När släpps dessa måntro ?
Såg på Fibaros instagram att det kommer nya moduler.....

Nån som vet nåt mer ?
Homecenter 2

Kameror, värme, larm och belysning från olika leverantörer
forumadmin
Site Admin
Posts: 256
Joined: 10 Dec 2011, 11:43
9

WHAT ARE SMART MODULES?
Smart Module and Double Smart Module are FIBARO micro modules that replace the previous generation
of Relay Switch devices.
Technical specifications:
▪ newer Z-Wave generation - improving range and security,
▪ dry contact (potential-free contacts) - universal application,
▪ no power measurement,
▪ additional possibilities compared to the previous generation,
e.g. changing the orientation of inputs and outputs, launching
5 types of scenes,
▪ introduction of improvements for the installer, e.g. NO / NC mode.
https://www.gronahus.se/sv/hemautomatio ... odule.html
https://www.gronahus.se/sv/hemautomatio ... odule.html

:)
User avatar
RH_Dreambox
Z-Wave Kung
Posts: 1111
Joined: 03 Jan 2015, 16:49
6
Location: Vegby
Contact:

Men, Smart Module FGS-214 / -224 är väl densamma som den gamla switchen FGS-212 / -222? Kejsarens nya kläder??
HC3 (5.061 Beta) med ER4 och HC2 (4.600) med ER 3
forumadmin
Site Admin
Posts: 256
Joined: 10 Dec 2011, 11:43
9

Det stämmer. Nu med Z-Wave 500 samt en del nya funktioner.
MickeS
Medlem
Posts: 385
Joined: 12 Oct 2016, 07:53
4

forumadmin wrote: 17 Jun 2020, 11:05 Det stämmer. Nu med Z-Wave 500 samt en del nya funktioner.


Vad är den stora skillnaden ?

Hörde att det skulle komma en ny dimmer med
Homecenter 2

Kameror, värme, larm och belysning från olika leverantörer
User avatar
Bamsefar
Z-Wave Kung
Posts: 1160
Joined: 25 Nov 2013, 15:06
7
Location: Stockholm

Kommer dessa klara av lätta LED laster? resp LED lamport?

Jag har knäckt några Fibaro en / två kanals switchar av de gamla versionerna med LED lampor resp LED list - jag vill minnas att lasterna varit i 1-2w regionen, men startströmmen är antagligen högre. I vilket fall dessa switchar slutar plötsligt att fungera - vore kanon om man kunde få dessa nya att fixa dessa laster!!!
Använder HomeSeer 3 på Linux - attans så här bra har det aldrig varit!

Lua för nybörjare
Post Reply