automationbridge

Post Reply
forumadmin
Site Admin
Posts: 226
Joined: 10 Dec 2011, 11:43

15 Mar 2018, 12:52

Vad är Automationbridge?
Automationbridge hjälper till att kombinera olika hemautomationssystem. Tekniker som inte normalt skulle prata med varandra, kan nu kommunicera harmoniskt.

Hur använder jag den?

Anslut helt enkelt automationbridge-hårdvaran (en liten, strömsnål enhet) till din hemrouter eller nätverksswitch via den medföljande Ethernet-kabeln. När du är ansluten kan du säkert komma åt det enkla, lättanvända gränssnittet via din webbläsare. Inställning och addering av dina smarta enheter är så enkelt som ”peka och klicka” – ingen komplicerad kodning – du kommer att vara igång på några minuter!


Vad integrerar den med?

Automationbridge är utformad att fungera med Fibaro Home Center 2, Fibaro Home Center Lite och Vera Edge / Plus, Z-Wave Gateway Controllers. När Automationbridge är ansluten till ditt hemnätverk kommer du att kunna inkludera dina Z-Wave-enheter och scener. Du kommer också att kunna styra dina levnadsytor via Amazon Alexa, Siri eller Google Home. Slå på eller av Z-Wave-enheter, dimma belysning och kör scener, bara med din röst. Automationbridge har testats i stor utsträckning med Amazon Echo, Google Home och iOS HomeKit.
z-wave-automation-bridge.jpg
home-1.png
https://gronahus.se/produkt/automationbridge/
csabe
Medlem
Posts: 56
Joined: 17 Dec 2014, 15:22

11 Sep 2018, 17:16

Hej!
Någon som kör med google home? Har fått det att funka fint med siri men med google home så vill den inte förstå. Alla devices och scener syns i google home appen.

Hälsningar
Christian
Nybörjare…
… som försöker koppla upp hela lägenheten.
Markiser, Sonos, Roomba, Harmony m.m.
… om ändå något kunde funka. :-)
Post Reply