Gröna Hus tar in varumärke för övervakning - YI - pressrelease

Post Reply
GronaHus
Medlem
Posts: 151
Joined: 14 Dec 2011, 10:06

07 Dec 2018, 11:38

Gröna Hus® /Comex Electronics AB/ har ingått samarbete med YI Technology Germany GmbH för att tillhandahålla ett utökat utbud inom produktkategorin “smarta hem” till svenska konsumenter.Gröna Hus® kommer att agera exklusiv distributör för YI Technology’s sortiment i Sverige, Norge samt Finland.Vi har arbetat med smarta hem i flera år, och har länge sökt efter ett varumärke inom kategorin ”övervakning”, men har nu hittat en tillverkare som står ut i mängden. YI Technology visar på ett aktivt framtidstänkande, deras design, prisnivå och synsätt på användarvänlighet i tekniska bildprodukter gör dem till vinnare i branschen, säger Gröna Hus marknadschef, Dennis Abrahamsson.Produkterna i YI Technology’s sortiment innefattar trådlösa IP-kameror för hemmet samt ”Dash cams”, kameror för bilen, som blivit populära i trafikhändelser för att kunna bevisa hur olyckor gått till. YI Technology planerar att under 2019 lansera ett nytt varumärke kallat ”Kami” som kommer att erbjuda den senaste tekniken inom övervakning för hem, kontor och offentliga miljöer.


Se produktubudet här: https://www.gronahus.se/sv/yi-technology.html

Att kunna erbjuda produkter som håller så hög kvalitet, till ett extremt konkurrenskraftigt pris, gör att intresset varit väldigt stort bland konsumenterna. Utvecklingen de senaste åren har gått i rasande fart, och man ska inte behöva nöja sig med kameror som inte klarar att leverera en HD-upplöst bild p.g.a. priset, säger Gröna Hus försäljningschef, Niclas Hallin.
Om Gröna Hus:

Gröna Hus är ett affärsområde i Comex Electronics AB med fokus på den privata sektorn och distribuerar hemelektronik utvecklat för det smarta hemmet, till återförsäljare och butiker över hela norden. Parallellt med vår distribution hjälper vi bostadsbyggare och energileverantörer med att erbjuda hållbara lösningar för det smarta hemmet till sina kunder.
Vi startade vår distribution av Z-Waveprodukter 2011 och har sedan dess utökat vårt produktsortiment med produkter i andra kategorier, bl.a. övervakning, LED-belysning och smarta dörrlås.
sonnyboy
Proffsmedlem
Posts: 602
Joined: 26 Sep 2013, 08:05
Location: Västerås

07 Dec 2018, 17:23

Spännande :)
Fibaro HomeCenter 2
Fw 4.512 Beta
BeyondMeasure 1.10
25 Enheter, 55 Scener tidigare, 8 nu med gea GEA
Post Reply