Problem med att flytta dimmer mellan två HC

Post Reply
HC3Mike
Ny medlem
Posts: 2
Joined: 01 Mar 2020, 20:46

02 Mar 2020, 18:01

Hej!
Håller på att flytta över en Fibaro dimmer 2 FDG-212 från HC2 till HC3, gick bra att ta bort enheten från HC2 men går inte att lägga till i HC3.
Har även provat att lägga tillbaka den i HC2 men inte ens det går.
Någon som har ett bra tips som kan hjälpa?

//Mikael
User avatar
RH_Dreambox
Z-Wave Kung
Posts: 1039
Joined: 03 Jan 2015, 16:49
Location: Vegby
Contact:

02 Mar 2020, 18:31

Testa med att göra en "hardware reset" på dimmern. Hur du gör det står i dimmerns manual.
2 st HC2 4.580 - EventRunner 3
HC3Mike
Ny medlem
Posts: 2
Joined: 01 Mar 2020, 20:46

02 Mar 2020, 19:08

Lysande, nu funkar det att lägga till den.
Tusen tack för hjälpen.

//M
Post Reply